Een onvoorziene weergave van koffiebekers bedrukken

Ons plastic koffiebeker is ons heel wat vergeten ondersteuning aangaande uw huisstijl. Dit laten bedrukken over uw koffiebekers zorgt ervoor dat uw festival extra onder de zorg is gebracht bij klanten en relaties op ons subtiele, originele manier.

Grotere organisaties bestellen kunststof koffiebekers wegens dit vermeerderen met hun naamsbekendheid. Als u bijvoorbeeld voor een evenement bekertjes inslaat, krijgen heel wat personen de logo te bemerken.

Wilt u dan ook in het begin enigszins overleggen omtrent dit ontwerp? Uiteraard kan u tevens later de bestanden aanleveren. We bedrukken pas na akkoord van dit vormgeving, u kunt dan ook een factuur voldoen. Klik op deze plaats teneinde uw template te downloaden (7.5oz)

met siliconen grip welke verder nog eens bij de koffieautomaat past, beschikken over wij wegens jou. De poly koffiebeker

Bekijk ofwel download onze werktekeningen en templates om daar zeker betreffende te bestaan dat u ons juist bestand aanlevert.

Dit formaat over 180 cc is standaard en past in elke koffieautomaat met al die leveranciers. Bij Goedkopekoffiebekers.nl leveren wij naast deze klassieker alsnog veel meer koffiebekers met. Doorloop ons assortiment en ontdek die koffiebeker het best bij u dan ook past.

Wij beschikken over ons jarenlange ervaring opgedaan, weet sinds 2005 maken wij weet de producten wegens een relatiegeschenken markt en diverse verschillende branches.

Wij bieden ook niet slechts het standaard formaat aangaande onze kartonnen soepbeker aan, maar kunnen u tevens extra grote en/of extra kleine bekers afleveren. En wilt u onze kartonnen soepbekers in enkele formaten afnemen? Dan is dit allicht ook mogelijk.

De enkelwandige kartonnen bekers bestaan bestemd vanwege toepassing op ettelijke plekken en in verscheidene situaties. Denk aan kantoor of kantine, maar ook aan beurzen, festivals of ook je sportvereniging.

bestaan betreffende gerecycled bouwstof, beschikken over een strekking betreffende 180 ml en zijn dus bestemd vanwege een meeste koffieautomaten. Doch ook niet louter op kantoor kun je die unieke eco cups benutten, ook op feesten, evenementen, beurzen en andere evenementen kun jij indruk vervaardigen met de koffiebekers

Dubbelwandige bekers. De dubbelwandige beker houdt uw drank lang warm, terwijl een buitenzijde over een beker ook niet heet wordt.

De koffiebeker is een geschenk het alang vanaf korte aantallen mag worden bedrukt en geleverd. Wilt u dan ook meer informatie over een beker of raadgeving aan welke beker past voor de doelgroep?

Tevens het maakt Goedkopekoffiebekers.nl mogelijk. Kartonnen koffiebekers bestaan in principe in elke wenselijke variant te bestellen.

Als u vollere aantallen mokken wilt laten bedrukken dan kan zijn het mogelijk bij het met een check here genoeg korting. Voor elke mok staan een staffeltarieven weergegeven. Wanneer u ons scherpe prijsopgave wilt ontvangen vervolgens kan u ons e-e-mailen tot mokbedrukken@prachtigkado.nl.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *